Прескочи към основното съдържание на страницата Прескочи до контекстното меню

Решение № 0007

Общински съвет - Хасково

Протокол №2 от заседание на Oбщинския съвет, проведено на 25.11.2011 год.

На основание чл.21, ал.1, т.9 от ЗМСМА, във връзка с чл.137, ал.1, т.5 от Търговския закон и чл.13, ал.1, т.5 от Наредба за упражняване правата на община Хасково върху общинската част от капитала на търговските дружества, Общински съвет – Хасково реши:

1. Освобождава управителя на “Тролейбусен транспорт” ЕООД – гр.Хасково –Любомир Желев Михов, който да бъде заличен като представляващ дружеството в Търговския регистър на Агенция по вписванията.

2. Не освобождава от отговорност Любомир Желев Михов - досегашен управител на „Тролейбусен транспорт” ЕООД – гр.Хасково.

3. Избира за управител на “Тролейбусен транспорт” ЕООД– гр.Хасково –Гюнай Адем Юсуф, за срок от 6 месеца, който да бъде вписан като представляващ дружеството в Търговския регистър на Агенция по вписванията, до провеждане на конкурс за заемане на длъжността.

4. Възлага на новоизбрания управител да предприеме необходимите действия по вписване промяната в Търговския регистър на Агенция по вписванията.

5. Определя възнаграждение на управителя в размер на 4 /четири/минимални работни заплати за страната.

6. Кметът на община Хасково да сключи договор за възлагане на управлението на “Тролейбусен транспорт” ЕООД – гр.Хасково с новоизбрания управител и да прекрати договора с освободения управител.

 

Председател на Общински съвет – Хасково:
/Иван Иванов/

Последна промяна: 11 Август 2022

Бъдете информирани

Абонирайте се! Получавайте първи всички актуални новини, събития, обяви и съобщения от Община Хасково.

Следвайте ни в социалните мрежи!